5 këshilla për ta ruajtur baterinë e telefonit

Ekspertët ë telefonave të zgjuar na treguan një mënyrë se si të ruajmë kohëzgjatjen e baterisë.

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj erdhi dhe për ti ndihmuar përdoruesve të telefonave të zgjuar që perballen me vështirësit e sajë, ne kemi për ju këshilla që ju dihmojnë rreth kësaj situate, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj do të filloj nga 20 deri më 26 janar 2020,dhe është një kampanjë nacionale e cila ndihmon njerëzit me mbështetjet financiare.

Telefonat e zgjuar po avancohen dita ditës por për fat të keq kohëzgjatja e baterisë ëstë duke u zvogëluar. Rreth 59% e njerëzve të anketuar në YouGov që kohëzgjatja e baterisë në telefonat e zgjuar është shumë me rëndësi.

Por sa e lehtë është që ta mundësojmë kohëzgjatjen e baterisë në telefonin tuaj?

Ekspertët e telefonave tregojnë se si të ruajmë energjinë në telefonit:

-Analizoni përdorimin e baterisë

-Minimizoni njoftimet

-Shkyçu kur është e nevojshme

-Rregulloni cilësitë në telefonin tuaj

-Aktivizo modalitetin në fuqi të ulët

Është një ndryshim i vogël që bënë një diferencë të madhe.

Comments are closed.