A po lind diçka mes Fationit dhe Anës, puthje dhe ledhatime? (VIDEO)

Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve.

Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi.

Comments are closed.