Abrashi: Nëse VV mendon se me këtë gjuhë do t’i vijë rendi të qeverisë prapë, e ka gabim

Arban Abrashi nga LDK sonte në Debat Plus ka thënë se Vetëvendosje le ta harrojë të qeverisë prap me këtë gjuhë dhe qasje të tyre.

‘’Po këkojmë që ta formojmë Qeverinë Hoti sa më shpejt që të jetë e mundur’’, ka thënë ai.

‘’Ende nuk po i kuptoj se si ata po mund të sillen me këtë sistem politik. Pasi e quajtën Hotin marionetë. Nëse VV mendon se me këtë gjiuhë do t’i vijë rendi të qeverisë prap, e ka gabim, ose me LDK’në.

‘’Kjo gjuhë është e papranueshme.Është koha qëe dhe ata pjeken dhe ta kuprojnë politikën dhe Kushtetutën në Kosovë.’’/PERISKOPI/

Comments are closed.