Ana hap këmbët më shumë seç duhet, i del “zogu” sheshit(FOTO)

Përputhen është kthyer në një ndër emisionet më të ndjekura që kanë lidhje me Show Bizin në Shqipëri.

Në puntatën e fundit, është kapur një moment i papërshtatshëm nga kamerat. Ana Kauri ka hapur këmbët dhe në një moment ka treguar më shumë seç duhet, shkruan Kryefjala.

Ajo nuk e ka pasur fare mendjen, pasi ka qenë në debat e sipër me konkurrentët e tjerë.

Comments are closed.