Apel per ndihmë: Ta ndihmojmë Blerondin e vogël

Djaloshi Blerond Maraj nga Komuna e Pejës vuan nga sëmundja e epilepsisë.

Babai i tij, Astrit Maraj, bën apelin për ndihmë të gjithë bashkëkombasit që ta ndihmojnë në shpenzimet e egzaminimeve, të cilat kushtojnë 7 mijë euro, para të cilat nuk i ka, raporton Gazeta Evropa.

Për të gjithë ata që mund të kontribuojnë në shërimin e Blerondit të vogël, i cili sapo ka mbushur 6 vjeç, mund të kontaktojnë babain e tij Astrit Marajn në numrin +38349291108 ose mund të kontribuojnë në xhirollogarinë bankare: 1920991516021178 me IBAN: XKO51920991516021178 dhe me SWIFT CODE: NCBAXKPRnë bankën Banka Kombëtare Tregtare.

Comments are closed.