Bekë Berisha përkrahet fuqishëm nga të rinjtë e Deçanit

Kandidati për deputet nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Bekë Berisha, gjatë ditës së sotme ka zhvilluar takim me të rinjët e Deçanit.

Gjate bisedës me të rinjët, Berisha u njoh me te gjitha problemet dhe brengat e tyre.

Me këtë rast, Berisha tha se punësimi është ndër prioritetet kryesore që do ta aplikojë gjatë ardhjes në pushtet.

Bekë Berisha tha “se do të japë kontributin maksimal sa i përket punësimit të të rinjëve, në mënyrë që ata të gëzojnë një jetesë mat mirë”.

Comments are closed.