Berisha: Shoku Stalin le ta lejë komunizmin pasi të vdesin krejt të UÇK-së

Deputeti Bekë Berisha në mënyrë të terrthortë ia ka përkujtuar Albin Kurtit se revolucioni nuk ka orar, dhe mund të ndodh në çdo kohë, raporton Gazeta Evropa.

Madje, ai ka bërë një krahasim interesant.

Postimi i plotë i Berishës:

Revolucioni ështe sikur gruaja, duhet ta mbash nxehtë, përndryshe ajo ikën. – Trocky
Revolucioni nuk ka orar, ai mund të ndodhë në çdo kohë. – Trocky

Por kur të vjen në pushtet komrad Stalini, nuk ti vet letrat çka e ke ndihmu ti për revolucionin.

Kështu që mos e nxeh’ revolucionin leje të ftohet. Respekto orarin.

Edhe shoku Stalin le ta lejë komunizmin pasi të vdesin krejt UÇK-ja .

Ose edhe le ta vazhdojë por !…

Comments are closed.