Besa Morina publikon këngë qytetare së bashku me këtë këngëtar

Këngëtarja Besa Morina ka vendosur që vitin 2020 ta fillojë me këngë popullore, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.

Këngë si: Tumankuqe, Vaporat, O kandil garipi, Do marr ciften, Rroka mandolinen, Trendelinë dhe Pasha sytë e mi, i ka sjellur në duet me kolegun e saj solokëngëtarin Bujar Gashin.

Se a ia kanë qëlluar me përzgjedhjen, ju ftojmë
t’i dëgjoni njëherë.

Comments are closed.