Dafina, Ledri dhe Lumi B publikojnë këngën “Aman”(Video)

Dafina, Ledri dhe Lumi B pas një kohe të gjatë janë bërë bashkë për të realizuar projektin muzikor “Aman”.

Këtë këngë ata e kanë lansuar sot.

Marrë parasysh talentin dhe popullaritetin e Dafinës, Ledrit dhe Lumit B, kjo këngë pritet të bëhet hit veror. /EVROPA/

Comments are closed.