Dalin rezultatet e para: Në avantazh LSDM dhe BDl

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në Maqedoni ka dal me rezultatet e para ku prin LSDM 34.84%, e ndjekur nga VMRO e cila ka 33.84 %.

Në kampin shqiptar prinë BDI me 12.84%, e ndjekur nga ASh me 10%.

Madje, nga BDI presin rezultate edhe më të mira.

Comments are closed.