Ferat Shala takohet me bashkëluftetarët e fshatrave të Grykës se Llapushnikut

Kandidati i PDK-së, Ferat Shala, ka takuar bashkëluftetarët e fshatrave të Grykës se Llapushnikut.

“Sikur dje në luftë, ashtu edhe sot në paqe zemra e Grykës së Llapushnikut rrah me partinë e çlirimtarëve dhe të shtetformuesve”, ka shkruar Shala në llogarinë e tij në Facebook.

Postimi i plotë:

Një takim i përzemërt me bashkluftetarët dhe me anëtarësinë në nëndeget e fshatrave të Grykës se Llapushnikut.

Partia Demokratike të Kosovës si çdo herë do ta ketë mbeshtetjen e kësaj pjese të Drenicës.

Sikur dje në luftë, ashtu edhe sot në paqe zemra e Grykës së Llapushnikut rrah me partinë e çlirimtarëve dhe të shtetformuesve.

#Rimëkëmbje

Comments are closed.