Gjesti i pahijshëm me duar e Kusarit drejtuar deputetëve të LDK-së (Video)

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari dje ka bërë një gjest të pahijshëm në Kuvend.

Ajo bëri jehonë në media me fjalimin e saj, por shikuesve iu ka ikur një gjest i pahijshëm i saj.

Në momentin kur votohet mocioni i mosbesimit, ajo i drejtohet deputetëve të LDK-së me një gjest me duar shumë të pahijshëm.

Mimoza Kusari qe na shitke moral dje ne seance! Shikojani gjestet drejtuar deputeteve te VeteVendosjes, Liburn Aliut dhe Sali Zybes!

Mimoza Kusari qe na shitke moral dje ne seance! Shikojani gjestet drejtuar deputeteve te VeteVendosjes, Liburn Aliut dhe Sali Zybes!Marre deputete per keto gjeste!

Posted by Kosova Republikë on Thursday, March 26, 2020

Comments are closed.