Gjykata Speciale fton për intervistim Komandant Hoxhën e Prizrenit

Komandant Hoxha nga Prizreni, është ftuar dje nga Gjykata Speciale,  dhe pritet të udhëtojë me 4 dhjetor për intervistë, transmeton TV Prizreni.

Lajmin e kanë bërë të ditur miqtë e komandant Hoxhës përmes disa postimeve në “Facebook”.

TVPrizreni ka provuar të kontakoi me komandant Hoxhën, por nuk ka qenë i qasshëm në telefon.

Comments are closed.