Greta Koçi provokon me gjoksin e saj

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Greta Koçi ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale.

Me anë të një videoje disa sekondëshe ajo ka treguar dukshëm asetet e saj.

Greta kësaj radhe qëllimisht ka provokuar me gjoksin e saj. Vlen të kujtojmë faktin se ajo deri më tani ka kryer disa ndërhyrje estetike, dhe se prapë vazhdon të përdor efekte photoshopi vazhdimisht.