https://www.youtube.com/watch?v=8YaLwF1YCnI

Haxhiu: Valën e dytë të Covid-it e kemi kaluar verës, tash jemi afër valës së tretë

“Tubimet janë ndër faktorët kyç në shpërndarjen e infeksionit, ndërkaq tek ne kishte shumë tubime duke e vendosur interesin personal para shëndetit të qytetarëve”, ka thënë Haxhiu, duke shtuar se kjo rritje ishte dhuratë nga dy qeveritë që ai i quajti të papërgjegjshme.

Sipas tij, muajt korrik dhe gusht ishin muajt me të rëndë për sistemin shëndetësorë të Kosovës dhe ky sistem ishte para kolapsit.

“Duhet të jemi real, shifrat tash dhe shifrat para dy jave kanë qenë më të mira. Rritja e rasteve aktive bën që të ketë më shumë shpërndarje të virusit”, ka thënë Haxhiu.

“Tubimet janë ndër faktorët kyç në shpërndarjen e infeksionit, ndërkaq tek ne kishte shumë tubime duke e vendosur interesin personal para shëndetit të qytetarëve”, ka thënë Haxhiu, duke shtuar se kjo rritje ishte dhuratë nga dy qeveritë që ai i quajti të papërgjegjshme.

Sipas tij, muajt korrik dhe gusht ishin muajt me të rëndë për sistemin shëndetësorë të Kosovës dhe ky sistem ishte para kolapsit.

“Duhet të jemi real, shifrat tash dhe shifrat para dy jave kanë qenë më të mira. Rritja e rasteve aktive bën që të ketë më shumë shpërndarje të virusit”, ka thënë Haxhiu.

Comments are closed.