Hoti i dërgon letër Sekretarit të ri Amerikan: Jemi të përkushtuar për të arritur marrëveshjen me Serbinë

Kryeministri në detyrë i Kosovës Avdullah Hoti, i ka dërguar një letër urimi sekretarit të ri të Shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Anthnony Blinken.

Hoti është shprehur i gatshëm për të përshpejtuar përpjekjet për të arritur marrëveshjen e normalizimit, midis Kosovës dhe Serbisë.

“Z. Sekretar, ne jemi të përkushtuar të punojmë me Ju për të përshpejtuar përpjekjet për të arritur marrëveshjen e normalizimit, midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë, të bazuar në njohjen reciproke. Kjo marrëveshje do të forconte stabilitetin rajonal dhe do t’u mundësonte të dy vendeve të realizonin potencialin e tyre të plotë të bashkëpunimit”.

Comments are closed.