Hoti prezanton planin për rimëkëmbjes ekonomike të vendit

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, Avdullah Hoti, ka pasur sot një bashkëbisedim me drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe me ata të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, raporton Gazeta Evropa.

Ai ka thënë se me me këtë rast ka paraqitur në mënyrë të detajuar pakon e rimëkëmbjes ekonomike të vendit.

Postimi i plotë:

Porsa pata një bashkëbisedim me drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe me ata të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, para të cilëve paraqita në mënyrë të detajuar pakon e rimëkëmbjes ekonomike të vendit.

Kjo pako është prioritet, prandaj edhe e kemi bërë plan të punës së Qeverisë së Kosovës!

#QeveriaHoti #RKS

Comments are closed.