Infektologu kosovar kërkon lirimin e masave anti Covid

Masat e vendosur nga Qeveria e Kosovës duhet të lirohen më shumë.

Kështu është shprehur, infektologu, Ilir Tolaj .

Tolaj ka theksuar se kjo duhet të ndodhë për arsyen se Kosova nuk është e rrezikuar sa vendet e tjera të botës.

“Për Kosovën dhe qytetarët e Kosovës një shkallë normale e aktiviteteve duhet të lirohen, meqenëse ne nuk jemi të rrezikuar si vende e tjera të botës që kanë raste shumë, ndërsa institucionet nuk duhet të marrin veprime që janë të prira nga frika dhe paniku, gjegjësisht që janë të prira nga tentativa që të këtë numër sa më të ulet të të infektuarave, në mënyrë që suksesin e menaxhimit të lidhin me numrin e ulët të rasteve”, ka thënë Tolaj për Infokus.

Comments are closed.