https://www.youtube.com/watch?v=8YaLwF1YCnI

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike del me këtë mesazh për qytetarët

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë thirrje edhe njëherë që të respektohen masat kundër koronavirusit.

Sipas këtij instituti, brenda 24 orëve të fundit kanë humbur jetën 19 persona, janë infektuar 711 qytetarë, kurse janë shëruar 721 pacientë, raporton Gazeta Evropa.

Postimi i plotë:

Qyetarë të dashur!

Mbani maska, mbroni të afërmit tuaj! Maskat janë të obliguara kudo!

Mbani distancën!

Virusi është gjithandej! Mos lejoni të rrezikoni kaq shumë jetë!

Ruani personat me sëmundje kronike dhe të moshuarit!

Ruani veten dhe të afërmit tuaj!

Na ruani neve punëtorëve shëndetësorë që të ju ruajmë shëndetin tuaj!

Comments are closed.