Instituti për Politika Zhvillimore tregon se kujt i ndihmon tërheqja e 10 përqindshit të Trustit

Instituti për Politika Zhvillimore del me ide konkrete për tërheqjen 10 përqind të Trustit.

INDEP jep edhe detaje se kujt do t’i ndihmojë ky 10% dhe efektin që e ka në ekonomi, si dhe jep rekomandime se si të maksimizohen përfitimet e qytetarëve nga kjo masë, raporton Gazeta Evropa.

Postimi i plotë:

Plani i Rimëkëmbjes së Qeverisë, 10 përqind i Trustit: Pse kjo masë funksionon?

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) ka publikuar analizën “Plani i Rimëkëmbjes së Qeverisë, 10 përqind i Trustit: Pse kjo masë funksionon?” i cili jep rekomandime rreth planit të shumëpërfolur të Rimëkëmbjes Ekonomike që tash është në konsultim publik.

Në infografikën e mëposhtme të nxjerrë nga punimi, INDEP jep detaje se kujt do t’i ndihmojë ky 10% dhe efektin që e ka në ekonomi, si dhe jep rekomandime se si të maksimizohen përfitimet e qytetarëve nga kjo masë.

Për të kuptuar më shumë, klikoni në infografikat më poshtë:

Ndërsa, për të lexuar analizën e plotë, klikoni në vegëzën më poshtë:
https://indep.info/wp-content/uploads/2020/07/INDEP_Analize-mbi-masen-10.pdf?fbclid=IwAR2y_Cio1NKLc0G_HIxVCPhqYkaU1U2hAnkicSiBWFMiIDG35C0D1CXy40U

Comments are closed.