Ish-ushtari i UÇK-së, Muhamed Kuka, kërkon ndihmë për shërimin e vajzës së tij

Ish-ushtari i UÇK-së, Muhamed Kuka, 21 vite më parë la Shtetet e Bashkuara të Amerikës për t’iu bashkuar UÇK-së.

Kuka mban gjithmonë veshur uniformën e UÇK-së dhe në çdo tubim merr flamurin kuq e zi.

Kuka megjithëse ka sakrifikuar shumë për vendin ai nuk e ka gëzuar vëmendjen e instirucione dhe ndodhet në gjendje të rëndë ekonomike.

Së fundni ai ka kërkuar ndihmë për shërimin e vajzës së tij pasi gjendet në kushte të rënda ekonomike.

E mbani në mend këtë burrë i cili në çdo aktivitet atdhetarë gjindet aty me flamur kombëtar pa dallime partiake?!Ky,…

Posted by Labinot Tahiri on Thursday, 22 October 2020

Lajmin e ka shpërndarë edhe ish-deputeti dhe bamirësi Labinot Tahiri dhe ka treguar sa është ndihma që do t’i ofrojnë.

Comments are closed.