Ismet Bexheti publikon këngën e re, teksti është shkruar nga Rexhep Selimi

Këngëtari i mirënjohur, Ismet Bexheti ka publikuar këngën e re.

Kjo këngë e ka titullin “Kënga ime e vjetër”, kurse teksti i kësaj kënge është shkruar nga njëri prej themelueseve të  UÇK-së Rexhep Selimi.

Selimi këtë tekst e kishte shkruar gjatë kohës së luftës dhe tash i interpreton, Ismet Bexheti.

Comments are closed.