Ja se si mund të quhet Iphone i ri

Apple e ka përdorur këtë emër edhe më parë, me iPad Pro, kështu që në thelb nuk ka asgjë që e ndalon atë të emërojë iPhone tjetër  iPhone Pro.

Ende nuk ka asgjë konkrete për këtë emër, përveç disa parashikimeve të emrit dhe disa karakteristikave fizike për modelet aktuale.

Mund të ndodhë edhe ajo që të gjithë presin që skema aktuale e emërtimit të vazhdojë në iPhone 11, iPhone 11 Max dhe iPhone 11R.
Raporte të tjera sugjerojnë që iPhone 11R mund të thjeshtohet në iPhone, dhe iPhone 11 dhe iPhone 11 Max mund të quhen të dy iPhone Pro.

Kjo është gjithashtu diçka që Apple ka përdorur me 11-inç iPad Pro dhe 12.9 inç iPad Pro.

Comments are closed.