Këta janë 151 anëtarët e Këshillit Drejtues të PDK-së

Partia Demokratike e Kosovës(PDK), ka publikuar emrat e 151 anëtarëve të Këshillit Drejtues, të cilët janë zgjedhur me votim të fshehtë nga delegatët në Konventën e 9-të zgjedhore, njofton Gazeta Evropa.

Uran Isamili ka dalë më i votuar, duke marrë vota, i pasuar nga Bajrush Xhemajli dhe Hajredin Kuçi.

Kjo është lista e plotë e KD të PDK-së:
Bashkangjitur keni listën e 151 anëtarëve të Këshillit Drejtues:

Loading...