Këta janë kandidatët për deputetë nga Dega e PDK-së në Rahovec

Dega e PDK-së në Rahovec ka propozuar tre kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Bëhete fjalë për Qazim Qeskën i cili disa mandate ishte kryetar i Komunës së Rahovecit, ish gazetarin dhe profesorin universitar, Arben Fetoshin dhe asambleisten Florida Bajraktari, raporton Gazeta Evropa.

Zgjedhjet e parakohëshme do të mbahen me 14 shkurt.

Comments are closed.