Këto janë të mirat që sjell konsumimi i boronicës

Boronicat e kuqe janë ndër frutet me më së shumti përfitime shëndetësore.

Dhe pikërisht për këtë ka arsye të mira për t’i konsumuar gjatë gjithë vitit, qoftë të ngrira, të thata ose në lëngje.

Sipas disa hulumtimeve të reja ky lloj i boronicave të kuqendihmon kundër kërcënimit global të antibiotikëve dhe baktereve që përdoren në teknologjinë ushqimore për të rritur afatin e përdorimit të produkteve.

Ja disa prej përfitimeve që japin boronicat e kuqe:

Boronicat e kuqe frenojnë rezistencën e antibiotikut,

Ato janë anti-inflamatore dhe të mbushura me antioksidantë,

Boronicat e kuqe nxisin qarkullimin,

Mbrojnë nga sëmundjet,

Ndihmojnë në shëndetin e zorrëve,

Rrisin imunitetin.

Loading...