Kjo është kënga e re e Melinda Ademit(Video)

Melinda Ademi e ka publikuar këngën më të re, e cila titullohet “Pika Pika”, njofton Gazeta Evropa.

Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar Melinda së bashku me Tonic dhe Denk.

Kënga “Pika Pika” tashmë mund të dëgjohet në Youtube.