Kroacia merr kryesimin e Presidencës dhe Këshillit të BE-së, çka përfiton Kosova?

Për gjashtë muaj me radhë, Presidenca e Këshillit të Bashkimit Evropian do të jetë në duart e Kroacisë.

Presidenca e Këshillit të Bashkimit Evropian, nga data 1 janar deri më datën 30 qershor, do të jetë në duart e Kroacisë.

Sipas disa publikimeve të institutit EPIK, Kroacia në mandatin e saj në Presidencën e Këshillit të BE-së, pritet t’i kushtojë vëmendje të veçantë për  zhvillimin e mëtutjeshëm të marrëdhënieve Kosovë – Serbi.

Comments are closed.