Kryeshefi i Telekomit shkarkon vëllanë e Fatmir Limajt nga posti i drejtorit të Departamentit të shitjes

Kryeshefi i Telekomit, Bedri Istrefi, ka shkarkuar Demir Limajn, që është drejtor i Departamentit të shitjes dhe gjithë stafin e shitjes në këtë ndërmarrje.

KTV-ja merr vesh se do të ketë edhe shkarkime të tjera në ditët në vazhdim.

Demir Limaj është vëllai i kreut të Nismës, Fatmir Limaj.