Kujdes, ky mesazh i rrejshëm po qarkullon në emër të mikrobilogut Raka për pandeminë COVID-19

Një mesazh i rrejshëm po qarkullon nëpër rrjete sociale në emër të mikrobilogut Lul Raka, raporton Gazeta Evropa.

Për këtë mesazh, është sqaruar Raka nëpërmjet një postimi në llogarinë e tij në “Facebook”.

“Te nderuar/a,
Mesazhi që èshtè shperndare neper portale (per “katastrofen” qè na pret), ne emrin tim eshte lajm i rrejshèm!
MBANI MASKÈN!
Shpètoni veten, me te dashurit Tuaj dhe Kosovèn!”.

Ky është mesazhi i rrejshëm:

Comments are closed.