Kundër rrudhave dhe dhimbjes së nyjeve/ GELAVIS HA e prodhuesit zviceran “Novière” edhe në Kosovë

Kompania “Ortho-Implants” nga Prishtina, ka sjellë në Kosovë acidin Hialuronik me tabletë (administrim oral) GELAVIS HA të prodhuesit zviceran “Novière”, raporton Gazeta Evropa.

Acidi Hialuronik është një substancë natyrale e cila gjindet në trupin e njeriut, por prej moshës 25 vjeçare përqëndrimi i tij në organizëm zvogëlohet e për pasojë lëkura humb vitalitetin dhe pamjen e saj rinore.

Si rrjedhojë, për t’i rikthyer lëkurës vitalitetin, mjekët rekomanandojnë acid hialuronik i cili shërben për hidratim dhe tendosje të lëkurës (heqje të rrudhave).

Të njejtin mjekët e aplikojnë gjithashtu edhe kundër dhimbjeve të të gjitha nyjeve në trupin e njeriut.

Për më shumë informata kontaktoni Kompaninë “Ortho-Implants”: 049 526 491.

Comments are closed.