Kush është fytyra e re e PDK-së?

Merita Makolli, kandidate për deputete nga Partia Demokratike e Kosovës vjen nga fusha e aviacionit civil dhe nga përfaqësia politike e UÇK-së e udhëhequr nga Adem Demaçi.
Makolli është vajza e veprimtarit të shquar të çështjes kombëtare Shasivar Makolli – ÇALI, i cili është dekoruar me “Urdhërin e Lirisë” nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

“Jam shumë e nderuar nga ky besim dhe shpresoj që njëkohësisht të kem edhe besimin e juaj të shenjtë për të folur me zërin dhe zemrën tuaj. Besoj se e ardhmja jonë do jetë e ndritur. Faleminderit Partisë Demokratike të Kosovës, kolegëve të mij, miqve, familjarëve dhe gjithë njerëzve të mirë të vendit tonë!”, ka thënë Makolli në faqen e saj në Facebook.

Postimi i plotë i Makollit:

Të dashur njerëz të njohur dhe të panjohur që do lexoni këtë shënim,
Une jam Merita Makolli, vajza e Shasivar Avdyl Makollit, e lindur dhe e rritur në Prishtinë.
Tani 20 vite punoj në Agjencinë e Shërbimeve të Navigacionit Ajror të Republikës së Kosovës, aty ku u pjeka si njeri dhe si profesionist i fushës dhe aty ku akoma me shume mesova ta dua vendin tim.
Partia Demokratike e Kosovës, partia e vlerave tona, më dha besimin, vlerësimin dhe mundësine për të qenë pjesë e një procesi, përmes të cilit fitohet ose jo LEJA e qytetarit të Kosoves, për tu bërë pjesë e asaj shtëpie të madhe ku shtrohet rruga e ardhmerisë sonë.
Jam shumë e nderuar nga ky besim dhe shpresoj që njekohesisht të kem edhe besimin e juaj te shenjte per te folur me zërin dhe zemrën tuaj.
Besoj se e ardhmja jonë do jetë e ndritur.
Faleminderit Partise Demokratike te Kosoves, kolegëve të mij, miqve, familjarëve dhe gjithë njerëzve të mirë të vendit tonë!
Urime dhe suksese për të gjithë!

Comments are closed.