Kush është gjakovari që e “zhvesh” Luana Vjollcën?

Ai është artist unik që krijon nga fara të ndryshme, e që krijimet e tij kanë hyrë edhe në Librin e rekordeve Guinness.

Alkent Pozhegu është gjakovari që ka përdorë 2 ton drithëra për realizimin e portretit të këngëtares shqiptare Rita Ora, portret ky që tashmë është pjesë e rekordeve.

Ndonëse Pozhegu me veprën me figurën e Luana Vjollcës nuk ka tentuar ndonjë rekord, ajo i ka dalë bukur dhe mjaftë atraktive.

Prezantuesja shqiptare shfaqet me bikine në punimin e Alkent Pozhegut. Ajo, e ka pranuar personalisht këtë dhuratë.

Comments are closed.