Ky deputet i LDK-së thotë se VV-ja ka qëndrime komuniste, nuk e do Perëndimi

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ramiz Kelmendi, ka folur rreth zgjedhjeve parlamentare që pritet të organizohen pas shpërbërjes së legjislaturës aktuale.

Kelmendi ka thënë në ‘Televizionin T7’, se LDK-ja mund të bëjë koalicion me lëvizjen Vetëvendosje, një parti me të cilën ai vetë ka pasur vazhdimisht përplasje.

Sipas Kelmendit, LDK-ja do të mund të lidhte koalicion me patinë e Albin Kurtit “për shkak të interesit”.

Por, ai ka paralajmëruar partinë e tij se një koalicion me VV-në do të mund t’i bënte dëm LDK- së dhe një qeverie që do të mund ta formonin këto dy parti.

“VV-ja ka qëndrime socialiste, komuniste, të cilat nuk janë të akceptueshme nga bota perëndimore”, është shprehur ai.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ramiz Kelmendi, ka folur rreth zgjedhjeve parlamentare që pritet të zhvillohen pas shpërbërjes së legjislaturës aktuale.

Kelmendi ka thënë se LDK-ja mund të bëjë koalicion me lëvizjen Vetëvendosje, një parti me të cilën ai vetë ka pasur vazhdimisht përplasje.

Sipas Kelmendit, LDK-ja do të mund të lidhte koalicion me patinë e Albin Kurtit “për shkak të interesit”.

Por, ai ka paralajmëruar partinë e tij se një koalicion me VV-në do të mund t’i bënte dëm LDK-së dhe një qeverie që do të mund ta formonin këto dy parti.

“VV-ja ka qëndrime socialiste, komuniste, të cilat nuk janë të akceptueshme nga bota perëndimore”,ka përfunduar Kelmendi.