KY ËSHTË KABINETI I PLOTË I QEVERISË HOTI

Kandidati për kryeministër i Qeverisë së Kosovës, Avdullah Hoti, ka prezantuar para deputetëve kabinetin e plotë qeveritar, transmeton Gazeta Evropa.

Kabineti qeveritar përbëhet nga 16 ministra, emrat e të cilëve i gjeni më poshtë:

Avdullah Hoti- Kryeministër;
Besnik Tahiri- Zv/Kryeministër;
Driton Selmanaj- Zv/kryeministër;
Albulena Balaj- Halimaj, Zv/kryeministre;
Agim Veliu- Ministër i Punëve të Brendshme;
Hikmete Bajrami- Ministre e Financave;
Skender Reçica- Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale;
Arban Abrashi-Ministër i Infrastrukturës;
Meliza Haradinaj Stublla- Ministre e Punëve të Jashtme;
Anton Quni- Ministër i Mbrojtjes;
Ramë Lika- Ministër i Arsimit;
Armend Zemaj- Ministër i Shëndetësisë;
Besian Mustafa-Ministër i Bujqësisë;
Vlora Dumoshi- Ministre e Kulturës;
Selim Selimi- Ministër i Drejtësisë;
Blerim Kuçi-Ministër i Ekonomisë;
Vesel Krasniqi- Ministër i Tregtisë dhe Industrisë;
Goran Rakiç- Ministër i Pushtetit Lokal;
Dalivor Jevtic- Ministër;
Enis Kervan- Ministër.

Comments are closed.