Ky lider i Kosovës do ta përcjell Presidentin Clinton në Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli do të zhvilloj sot takim të veçant me ish-Presidentin e SHBA-së Bill Clinton.

Sipas agjendës së paralajmëruar, Veseli do ta zhvilloj takimin me Presidentin Clinton në zyrat VIP të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës dhe do ta përcjell atë në përfundim të vizitës për nder të 20 vjetorit të çlirimit.