Leonora Jakupi dhe Sabri Fejzullahu publikojnë këngën “Simpatia e shkollës” (Video)

Leonora Jakupi dhe Sabri Fejzullahu kanë publikuar sot këngën e re “Simpatia e shkollës”, raporton Gazeta Evropa.

Producent i këtij projekti muzikor është Shpetim Desku; Kreshnik Avdiu e ka shkruar tekstin, kurse Ardian Kastrati e ka bërë orkestrimin.

Mbetet të shihet se si do të pritet kjo këngë nga këta dy këngëtarë të njohur.