Loredana publikon këngën e re të titulluar “Genick (VIDEO)

Këngëtarja Loredana Zefi, ka lansuar këngën “Genick”, të cilën e ka sjellë edhe me videoklip.

Si zakonisht, edhe për këtë këngë janë përkujdesur Miksu dhe Macloud, shkruan Gazeta Evropa.

Në këtë videoklip, Loredana Zefi shfqet mjaftë mahnitëse.