Marrëveshja mes Kurtit dhe Osmanit përmban 10 zotime

Marrëveshja mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe iniciativës së Vjosa Osmanit përmban 10 zotime.

Në marrëvshjen 10-pikësh, i pari nga të cilët është vettingu në sistemin e drejtësisë dhe lufta e pakompromis kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Marrëveshja, u nënshkrua të enjten në mesditë në Kuvendin e Kosovës, ku mes tjerash në dokument zbulohet për herë të parë edhe logoja e iniciativës së Osmanit.

Dokumenti i plotë:

Comments are closed.