Mikja e madhe e Kosovës, Madeleine Albright , i shkruan Veselit, kjo është përmbajtja e letrës

Ish-Sekretarja Amerikane e Shtetit, mikja e madhe e Kosovës, Madeleine Albright, i ka shkruar ketër kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, njofton Gazeta Evropa.

Në këtë letër, ndër tjerash, Albright ka konfirmuar edhe një herë mbështetjen e parezervë për popullin e Kosovës.

Postimi i plotë i Veselit:

Pranova sot një letër nga ish Sekretarja Amerikane e Shtetit, mikja e madhe e Kosovës, Madeleine Albright, përmes të cilës konfirmon edhe një herë mbështetjen e parezervë për popullin e Kosovës. Vendi ynë është krenar me aleancën e përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe me miqtë anembanë botës, që i qëndrojnë gjithmonë pranë.

Loading...