Modelja shkon e zhvishet te Çernobili, kritikohet ashpër

Një modele nga Ukraina i ka surprizuar të gjithë, teksa ka shkuar të pozojë për një set fotografik atje ku askujt nuk ia mban të hyjë, pasi është zonë e rrezikshme radioaktive.

Pikërisht nga Çernobili i shkatërruar në 1986 vijnë disa foto përvëluese, ku modelja me emrin në Instagram nz.nik ka hequr gjithçka për të shijuar peizazhin.

Ajo del me shpinën e kthyer nga kamera dhe të pasmet në superformë që godasin në prapavijë.