Nexhat Krasniqi sërish i pakënaqur: Banja ka pesë kandidatë për deputet, Drenoci asnjë

Nexhat Krasniqi, ish-kandidat i pavarur i Komunës së Malishevës, i njohur në opinion nga deklarata e tij për ‘Vatrat e intelektualizmit’, ka shpërthyer sërish nëpërmjet një statusi në rrjetin social Facebook.

Ai sërish është ankuar se pse disa fshatra nga Malisheva nuk gëzuan përfaqësim meritor në Komunë.

Krasniqi, ka vënë në planë të parë fshatrat si Drenocin, Astrazubin, Pagarusha,Lladrovcin, Bellanicën e Kievën duke u nisur nga një fotografi e NISMËS, të publikuar në rrjetin social Facebook, dhe duke pyetur se pse mungojnë disa persona, nga fshatrat e lartpërmenduara.

“Në këtë foto iu është bërë diskriminim fshatit të Shkaranshnikut, sepse aty nuk figuron përfaqësuesi i tyre. Se për fshatrat si Drenoci, Astrazubin, Pagarusha,Lladrovcin, Bellanicën e Kievën, e shumë fshatra me peshë nga e kaluara e tyre as që baht fjalë. Në këtë foto janë përjashtuar edhe shumë personalitet meritore të proceseve shoqërore nga Banja, të cilët tani e 20 vite janë të anashkaluar…”, ka shkruar Krasniqi.

Comments are closed.