NIS EPOKA E QEVERISJES HOTI

Nga sot kryeministër i Qeverisë së Kosovës, është Avdullah Hoti nga radhët e LDK-së.

Për qeverinë e re, të drejtuar nga Hoti, për kanë votuar 61 deputetë, 24 kundër dhe një ka abstenuar.

Në këtë seancë, nga VV-ja, ka marrë pjesë vetëm shefi i deputetëve të kësaj partie, Rexhep Selimi .

Comments are closed.