Një qytetar e bën nervoz Ramën: “Ma kanë marrë gruan dhe pa më pyetur e kanë çuar në hotel”

Kryeministri Edi Rama po përballet këto ditë me lloj- lloj kërkesash nga qytetarët e goditur nga tërmeti.

Një qytetar sot i është ankuat Ramës se ia kanë marrë gruan pa e pyetur dhe ia kanë çuar për strehim në një hotel në Golem, raporton Gazeta Evropa.

Natyrisht, se Rama është bërë nervoz, i cili ka shpërthyer, siç edhe shihet në video.

Rama tërbohet me qytetarin…Qytetari i ankohet Ramës: “Ma kanë marrë gruan”, kryeministri i jep përgjigje epike

Posted by FM Images Albania on Monday, December 2, 2019

Comments are closed.