“Për ty Kosovë”, Dani, Buraku, Valoni, Gjoni, Osmani e kallin (Video)

Ramadan Krasniqi- Dani, Buraku, Valoni, Gjoni, Osmani kanë goditur në shenjë me këngën “Për ty Kosovë”, raporton Gazeta Evropa.

Në fakt, sëcili nga këngëtarët këndon pjesë të disa këngëve:
Ramandan Krasniqi- Besa- besë;
Burak Vehapi- Për ty Kosovë;
Valon&Gjoni-Ministrit të Londrës dhe
Osman Imeri- Ani moj Kosovë.

Vargjet e këtyre këngëve janë të shoqëruara edhe me video-klip.

Comments are closed.