Qeveria Hoti mbanë nesër mbledhjen e dytë me këtë rend dite

Qeveria e Kosovës e drejtuar nga kryeministri Avdullah Hoti, do të mbajë nesër(e premte), mbledhjen e dytë në ora 12:00.

Në rend dite të kësaj mbledhje janë dy pika:

Shqyrtimi i Programit të Qeverisë së Kosovës për vitet 2020-2023 dhe shqyrtimi i propozim-vendimet për ndarjen e mjeteve financiare për familjen e Agon Musliu.

Qeveria Hoti është votuar të mërkurën(3 qershor), nga 61 deputetë. /EVROPA/

Comments are closed.