Recetë: Smoothie me plot vitamina për një ditë plot me energji

Ky smoothie është me plot vitamina që ju mundësoj një fillim të shëndetshëm të ditës.

Përbërësit e nevojshëm:

1.5 gota me dredhëza të ngrira

1 gotë mjedër të ngrirë
1 portokall
1.5 gota qumësht kokosi
2 karota të mesme
1 panxhar më të vogël

Mënyra e përgatitjes:

Mënyra e përgatitjes është shumë e lehtë, sepse të gjithë përbërësit vendosen në blender dhe bluhen dhe shërbehet e ftohtë.

Comments are closed.