Sindikata kushtëzon: ose 100 euro për mësimdhënësit, ose grevë

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë, gjysmëvjetorin e dytë shkollor 2020/2021 do ta vazhdojnë fizikisht në shkolla, thonë në ministrinë e Arsimit.

Megjithatë, mësimdhënësit kanë kërkesa në mënyrë që mësimi të vazhdojë në kohën e paraparë, mes tjerash kërkojnë mjete shtesë./21Media

Përgatiti: Albulena Nuha, Kamera: Sahit Troshupa)
Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë, gjysmëvjetorin e dytë shkollor 2020/2021 do ta vazhdojnë fizikisht në shkolla, thonë në ministrinë e Arsimit. Megjithatë, mësimdhënësit kanë kërkesa në mënyrë që mësimi të vazhdojë në kohën e paraparë, mes tjerash kërkojnë mjete shtesë./21Media

Lexo me shume: https://rtv21.tv/sindikata-kushtezon-ose-100-euro-per-mesimdhenesit-ose-greve/?fbclid=IwAR2yixvajB-TQdMNBOtvL8wP0HuqxVrZIgt-CuxbKSxXfpPqPxBrE49q0aA

Comments are closed.