Sot zbulohet busti i ish-sekretares Madelenie Albright

Sot, në ora 14:00 do të zbulohet busti i ish-sekretares Madelenie Albright, në sheshin që e mbanë emrin e saj, afër Pallatit të Rinisë në Prishtinë, njofton Gazeta Evropa.

Ky bust është punuar nga skulptori i njohur Luan Mulliqi.

Ish-sekretarja Madelenie Albright, është një nga më mëritoret për çlrimin dhe lirinë në Kosovë.

Për të shënuar ditën e çlirimit të Kosovës, ajo së bashku me ish- Presidentin Bill Clinton, po qëndrojnë në Kosovë.