Vaksina për shërim nga Covid-19 ka filluar të ketë rezultate të mira

Dr. Jenny Harries tha se “përqindja e madhe” e pacientëve kishin “përgjigje mjaft të mirë” ndaj vaksinës. Pretendimet e tyre kanë ngjallur shpresa për një vaksinë apo kurë të mundshme të koronavirusit shkruan “Daily Mail”.

Duke folur në konferencën për shtyp për koronavirusi, dr. Harries tha: “Unë mendoj se ne gjithashtu kemi filluar të shohim përmes disa testimeve të vogla tani nga personat që kanë pasur Covid-19 dhe që kanë testuar pozitivë. Ne kemi kërkuar për antitrupat e tyre dhe një përqindje shumë e madhe e pacientëve, në të vërtetë kanë një përgjigje reaktive të mirë”.

Comments are closed.